Omgeving

Ontdek hier wat er zoals te beleven is tijdens een verblijf bij Belcasa Hotels.

Middelkerke - Westende

Wil je genieten van een fenomenaal zicht over zee en polder van Middelkerke, dan is Warandetoren Middelkerke, zeker het bezoeken waard, je krijgt er een zicht van 360 graden over het ganse landschap. Zoek je graag de cultuur op, dan raden we jullie aan om Villa Les Zéphyrs te bezoeken. Er vinden een tal van mooie tentoonstellingen plaats gedurende gans het jaar en kan de ideale activiteit zijn bij minder mooi weer. Toch gewoon liever wandelen? Dan is de nieuwe zeedijk van Westende, absoluut een voltreffer. Er wordt wel gezegd dat het de mooiste zeedijk is van de ganse Belgische Kust. De leuke boetieks, restaurants, cremeries en terrasjes zijn ideaal als tussenstop. 

 

Nieuwpoort

Vlak naast Westende, ligt Nieuwpoort. Neem de tram en verplaats je op gemakkelijke wijze naar de buurbadplaatsen van Westende. Nieuwpoort staat voor verse vis. Koop verse vis op de kaai in de tal van viswinkels, of geniet van de beste visrestaurants. Nieuwpoort staat daarnaast ook voor WOI. Westfront Nieuwpoort, is het bezoeken waard om het verhaal te ontdekken van de onderwatezetting van de poldervlakte. Shop je graag? Dan is de winkelstraat bezoeken in Nieuwpoort-Bad zeker "the place to be" voor luxe-boetieks en stijlvolle winkels. 

www.nieuwpoort.be 

Oostende

Oostende, Koningin der Badsteden. Hou je van het bruisende stadsgevoel, dan is een bezoek aan Oostende zeker de moeite waard. Bezoek het groot zeilschop, Mercator, dat 41 reizen maakte over bijna elke oceaan. Wil je verder de geschiedenis opsnuiven, dan zijn Fort Napoleon en Raversyde domeinpark ook absoluut aanraders om te bezoeken. Naast de tal van winkels, restaurants, hippe bars, is het er absoluut ook leuk om het nachtleven te ontdekken. 

www.oostende.be

Food & Drinks

Gastronomie: Marquize, De Lanteirne, Vlass, M Bistro, De Wasserette
Brasserie: Regina, Bar En Zo, 't Zwientje, 't Hoeveke, Hilderwin
Grill: The Pipers, The Sailorrs, De Mikke, Vette Os
International: Casa Filippo, Caprini, Bua Thai, Ylonson Sushi, China Delight
Tapas & Soulfood: Vecino, Barbaar, Tabl'o
Fish & Seafood: Bonk, Café De Paris, Julia Seafoodbar
Lunch: Project K, Jeanne, Juliette, Fredt, 't Pleintje, Toast! 
Tearoom: 't Bretoentje, 't Pleintje, Bar Du Soleil, Veniziana
Breakfast: 't Pleintje, Toast!, Jeanne, Juliette, Fredt

www.horecadekust.be

Themaparken

Zwembaden: Vita Krokodiel Middelkerke, Sunparcs Oostduinkerke, Plopsaque De Panne
Pretparken: Plopsaland De Panne, Bellewaere Ieper 
Dierenparken: Sea Life Blankenberge, Boudewijn Seapark Brugge, Kinderboerderij De Lenspolder
Binnenactiviteiten: De Kegel X-treme, Topfit Middelkerke, Dronkenput, Bibliotheek, Kinepolis Oostende
 

Fietsen & Wandelen

Aan de kust is het heerlijk fietsen en wandelen. Rijg de knooppunten aan elkaar en fiets of wandel net zo veel en zo lang als jij wil. Je ontdekt er prachtige landschappen.
Ontdek de mooi ritten langs veilige wegen via www.fietsenaandekust.be en www.wandelenaandekust.be 

Bezoek Belcasa (apart)hotels in Westende

Genieten van een vakantie aan zee met de formule van Belcasa, betekent vakantieverhuur per nacht, en staat gelijk aan logeren op een toplocatie, met opgemaakte bedden bij aankomst en de badhanddoeken zijn voorzien. Elke dag verzorgen wij de hotelservice, geen extra kosten voor schoonmaak, of verbruik, kortom alles is inclusief. Laat u betoveren, laat de vakantie dus maar beginnen! Alvast een fijn verblijf...

Beschikbaarheid en reserveren

Receptie Belcasa Hotels
Meeuwenlaan 32
8434 Westende, België


info@belcasa-hotels.be
0032 (0)59 310 710

Immo BC BV
BE 0440.345.356