Omgeving

Ontdek hier wat er zoals te beleven is tijdens een verblijf bij Belcasa Hotels.

Middelkerke - Westende

Wil je genieten van een fenomenaal zicht over zee en polder van Middelkerke, dan is Warandetoren Middelkerke, zeker het bezoeken waard, je krijgt er een zicht van 360 graden over het ganse landschap. Zoek je graag de cultuur op, dan raden we jullie aan om Villa Les Zéphyrs te bezoeken. Er vinden een tal van mooie tentoonstellingen plaats gedurende gans het jaar en kan de ideale activiteit zijn bij minder mooi weer. Toch gewoon liever wandelen? Dan is de nieuwe zeedijk van Westende, absoluut een voltreffer. Er wordt wel gezegd dat het de mooiste zeedijk is van de ganse Belgische Kust. De leuke boetieks, restaurants, cremeries en terrasjes zijn ideaal als tussenstop. 

 

Nieuwpoort

Vlak naast Westende, ligt Nieuwpoort. Neem de tram en verplaats je op gemakkelijke wijze naar de buurbadplaatsen van Westende. Nieuwpoort staat voor verse vis. Koop verse vis op de kaai in de tal van viswinkels, of geniet van de beste visrestaurants. Nieuwpoort staat daarnaast ook voor WOI. Westfront Nieuwpoort, is het bezoeken waard om het verhaal te ontdekken van de onderwatezetting van de poldervlakte. Shop je graag? Dan is de winkelstraat bezoeken in Nieuwpoort-Bad zeker "the place to be" voor luxe-boetieks en stijlvolle winkels. 

www.nieuwpoort.be 

Oostende

Oostende, Koningin der Badsteden. Hou je van het bruisende stadsgevoel, dan is een bezoek aan Oostende zeker de moeite waard. Bezoek het groot zeilschop, Mercator, dat 41 reizen maakte over bijna elke oceaan. Wil je verder de geschiedenis opsnuiven, dan zijn Fort Napoleon en Raversyde domeinpark ook absoluut aanraders om te bezoeken. Naast de tal van winkels, restaurants, hippe bars, is het er absoluut ook leuk om het nachtleven te ontdekken. 

www.oostende.be

Visit BC Hotels in Westende

Genieten van een vakantie op wandelafstand aan zee? Dan is Belcasa Hotels de plek bij uitstek om te overnachten. 

 Al onze suites & lofts zijn voorzien van aparte slaapkamer(s), een badkamer, een leefruimte en een eigen keuken. 

BOEK je VERBLIJF

Receptie
Meeuwenlaan 32
8434 Westende, België


info@belcasa-hotels.be
0032 (0)59 310 710

Immo BC BV
BE 0440.345.356